om Irene Mynthe om Irene Mynthe

At tegne sætter gang i en kreativ proces. Billeder skaber associationer og tankerne springer i forskellige retninger. Derfor er grafisk facilitering rigtig nyttigt, når man skal udvikle nye idéer og tiltag.  At tegne er en aktivitet, som har en afsmittende effekt på deltagerne. Det giver en dynamik og en god energi i rummet.

Antropologisk tilgang til grafisk facilitering

Jeg hedder Irene Mynthe og er antropolog, tegner og ejer af Draw2think. Da jeg har en uddannelse som antropolog, er jeg god til at sætte mig ind i andre kulturer. For at kunne ramme målgruppen og lykkes med formidlingen, er det essentielt at have en forståelse af virksomhedskulturen og forstå formålet med visualiseringen. Som antropolog har jeg en metodisk undren og nysgerrighed, som giver mig et forspring i forhold til at lære en virksomhed at kende og forstå målgruppen.

Naturligt visuel

Fra jeg var helt lille har jeg tegnet, og jeg blev ved med at tegne, mens de fleste andre stoppede. Jeg har været på mange tegnekurser, bl.a. på den daværende Kunsthåndværkerskole og er udlært reklametegner. Jeg har arbejdet i mange år som billedkunstner, og derfor er jeg vant til at  male på store hvide flader og tænke over billedkompositionen. Jeg er selv meget visuel, så når der er noget som jeg skal huske, visualiserer jeg det selv. Det falder mig naturligt at omsætte ord til billeder, og jeg har en hurtig streg, fordi jeg har tegnet så meget og så længe.

Referencer

Mine kunder er TDC Group, DHL, Berendsen, Hededanmark, Høje-Taastrup, Gladsaxe og Roskilde Kommune, Domstolsstyrelsen, Kriminalforsorgen, Institut for Menneskerettigheder, Abbvie Danmark, Pharmakon, UCSJ, Københavns Universitet m.fl.